Hoogbegaafd, wat is dat eigenlijk? Hoe ga ik daarmee om?

Ruim twee procent van de bevolking is hoogbegaafd, ook wel hoogintelligent genoemd en één op de vijf mensen is hoogsensitief. Deze vaststelling geldt voor de gehele Nederlandse bevolking. Dus ook voor werkgevers, werknemers, studenten, docenten etc. Om meer kennis en inzicht te krijgen in deze onderwerpen, organiseert Hans Lips een interactieve workshop.

Doelgroep
Deze workshop is bedoeld voor maximaal 35 deelnemers van bedrijven, organisaties, overheden en hogescholen en wordt bij voorkeur gehouden op locatie van de klant.

Inhoud
Hoogbegaafd en/of hoogsensitief zijn, kan leuk maar ook heel lastig zijn. Het is belangrijk dat je je bewust bent van je hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit. Anders is het moeilijk om te kunnen genieten van de leuke kanten ervan. De interactieve workshop beoogt ‘het willen weten’ over wat hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit is en hoe er mee om te gaan, te versterken.

Doelen
Bij deze workshop gaat het om kennis maken met en inzicht krijgen in de begrippen hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Daarnaast om hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit binnen de eigen organisatie eerder te herkennen, erkennen en waarderen.

Meer weten?
Meer weten over deze workshop? Neem vrijblijvend contact met mij op.