Ken je kerntalenten en benut ze volledig

In het leven is het belangrijk dat je je goed voelt, in balans bent. Kunt genieten en geluk ervaart. Dat je prettig woont, werk doet dat bij je past en je talenten mag botvieren. Maar hoe krijg je dit voor elkaar? Wat is een talent? En wat zijn kerntalenten?

Inhoud
Deze interactieve workshop brengt je terug in je kindertijd en laat je nadenken over waar je vroeger als kind, tussen je 4de en 12de levensjaar, graag mee speelde. Wat je als kind graag deed en het allerleukst vond laat zien welke kerntalenten je nu hebt. Dit inzicht, dat je als kind een onbevangen keuze maakte voor een spel, speelgoed, activiteit en/of sport, is de sleutel gebleken tot deze eenvoudige, maar ook revolutionaire kerntalentenmethode. Je maakt kennis met wat kerntalenten zijn, wat je ermee kunt doen, bij welke vragen je een analyse laat maken en hoe belangrijk dit dan voor jou als persoon kan zijn.

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor minimaal 10 en maximaal 25 deelnemers van bedrijven, organisaties, overheden en hogescholen en wordt bij voorkeur gegeven op locatie van de klant.

Meer weten?
Meer weten over deze workshop? Neem vrijblijvend contact met mij op.