Ik hoor graag van je

Heb je vragen, wil je meer weten over een kerntalentenanalyse of een persoonlijk coachingstraject? Wil je direct een afspraak maken? Stuur een mail naar info@hanslipscoacht.nl, of bel mij op 06 535 49349. Ik ben benieuwd naar je reactie!

info@hanslipscoacht.nl
06 53 54 93 49

BTW-identificatienummer: NL001331650B58
KvK 51442663
Bankrekeningnummer: NL52 INGB 075 43 31 903
Algemene voorwaarden

NOBCO
Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en onderwerp me hiermee aan hun Ethische Gedragscode voor beroepscoaches en het daarbij behorende klachtenreglement.

Beroepsvereniging Kerntalentenanalisten Nederland
Ik ben een van de twee initiatiefnemers, mede-oprichter en bestuurslid van de Beroepsvereniging Kerntalentenanalisten Nederland. De vereniging wil bijdragen in het bekend en beschikbaar maken van de kerntalentenanalyse in Nederland. Daarnaast wil het bijdragen in de borging en ontwikkeling van de kwaliteit en het vakmanschap van haar leden. Het doel is om iedereen in Nederland – mensen én organisaties – optimaal te laten profiteren van deze parel onder de assessments. www.ktan.nl

KwaliteitsRegister HoogBegaafdheid
Ik ben sinds 01-12-2020 opgenomen in het KwaliteitsRegister HoogBegaafdheid. Deze is in 2016 opgericht door de Koepel Hoogbegaafdheid. In dit register kunnen begeleiders van hoogbegaafde kinderen en volwassenen worden opgenomen als zij voldoen aan de kwaliteitscriteria die in de samenspraak met vertegenwoordigers uit het veld zijn opgesteld. Het initiatief tot dit register is genomen omdat er de laatste jaren vele vormen van begeleiding zijn ontwikkeld die door diverse diensten, bureaus en commerciële instellingen worden aangeboden. Door de grote verscheidenheid op dit gebied is het niet altijd duidelijk wat er precies geboden wordt en wat de kwaliteit van de diverse aanbieders is. Voor ouders, leerkrachten, scholen en particulieren is de keuze voor een aanbieder die in het register is opgenomen een veiligere en makkelijkere optie dan zelf op zoek te gaan in het grote aanbod.