KernTalentenanalyse

Een volledige KernTalentenanalyse bestaat uit de volgende stapppen:

Stap 1: invullen van een online vragenlijst
Stap 2: check op je antwoorden en scores
Stap 3: volledig KernTalentenverslag
Stap 4: evaluatie via skype/telefoon

De KernTalentenanalyse vormt een stevig fundament bij het nemen van beslissingen. Of het nu gaat om bijvoorbeeld studiekeuze, loopbaanadvies, carrièreplanning, burn-out of bore-out preventie of persoonlijke groei. Het is een valide weerspiegeling van je KernTalenten waarop je een leven lang kunt vertrouwen en bouwen.
Stap 1 zet je thuis en vraagt dertig minuten van je tijd, stap 2 wordt gezet tijdens een tweeënhalf uur durende live ontmoeting, stap 3 is de uitwerking van het definitieve analyseverslag door mij als analist. Dit verslag krijg je digitaal toegestuurd. Bij stap 4 sluiten we af met een evaluatie via telefoon of skype. De gehele doorlooptijd is maximaal drie weken. De geldigheidsduur van een KernTalentenanalyse is levenslang.
De kosten zijn € 695,- exclusief 21% btw en reiskosten.

Een KernTalentenanalyse kan worden aangevuld met coachgesprekken van maximaal 2 uur per gesprek.
De kosten per gesprek zijn € 180,00 exclusief 21% btw

Zowel de analyse als de coachgesprekken worden op een locatie in Vught of ‘s-Hertogenbosch gepland.

Meer weten?
Meer weten over coaching van hoogbegaafden en hoogsensitieven? Benieuwd naar de KernTalenten methode? Stuur me even een e-mail of bel 06 5354 9349 en we plannen een gratis en vrijblijvende Skype-sessie van 15 minuten in. Een Open-vragen-gesprek inplannen kan ook.