Blog: ervaringen in de praktijk

Wat zijn jouw KernTalenten?

Posted · Add Comment

Speelsoldaat-bewerkt-web-02Ruim ’n jaar geleden rondde ik mijn opleiding tot KernTalentenanalist af bij Frans Corten, de enige opleider in Nederland, die mensen in deze prachtige methode mag inwijden. De KernTalentenmethode is in 2012 in Nederland geïntroduceerd en komt uit België. Ontdekt en in de afgelopen 25 jaar minutieus ontwikkeld door Danielle Krekels. Hiervoor hield ze meer dan tienduizend diepte-interviews.

Verbluffend
KernTalenten ontdekken doe je aan de hand van je favoriete spel en speeltjes uit je kindertijd. Die vertellen namelijk alles over je aard, aanleg en innerlijke motivatie. De uitkomst van een persoonlijke analyse is bijzonder diepgaand, goed onderbouwd en verbluffend to the point!

Boekdelen
Als een van de eerste analisten in Nederland breek ik graag een lans voor deze unieke manier om je KernTalenten te leren ontdekken. De afgelopen periode heb ik al de nodige analyses mogen maken. Dat heeft zeer tevreden en dankbare cliënten opgeleverd, die inmiddels enthousiaste ambassadeurs zijn geworden. Hun niets verbloemende testimonials op mijn website spreken boekdelen.

Meedogenloos
Zelf ben ik doordrongen van de kracht, de impact en het meedogenloze effect van een analyse. KernTalenten zitten simpelweg in onze genen en beschrijven ten diepste, wat je heel graag doet en wat niet. Want iets wat je heel graag doet, geeft energie en maakt het mogelijk om daar vaardig in te worden. Wat je niet graag doet, kost juist energie en is veel lastiger te ontwikkelen.

Omarmen
Kortom; je KernTalenten bieden je houvast, een heel leven lang. Onmisbaar dus bij studiekeuze, loopbaanadvies, carrièreplanning, persoonlijke groei, teamformatie, kandidaatselectie, organisatieontwikkeling, burn-out of bore-out preventie en nog veel meer.

Het wordt hoog tijd dat professioneel Nederland deze excellente methode gaat omarmen! Wil je ervaren hoe waardevol het is om je eigen KernTalenten-DNA te ontdekken? Mail (info@hanslipscoacht.nl) of bel Hans op 06 53 54 93 49.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *