Blog: ervaringen in de praktijk

Als kind speelde ik graag viool. Wat zegt dat over mijn KernTalenten van nu? En… wat kan ik ermee?

Posted · 1 Comment

02-Nieuwsbrief-webHeel erg bedankt voor de mooie reacties op mijn laatste nieuwsbrief en website! De eerste 3 personen hebben zich al gemeld voor een KernTalenten-analyse mét 200 euro voordeel. Er zijn dus nog 2 plaatsen over. Iets voor jou? Oordeel zelf!

Hoe ontdek je je KernTalenten?
Een digitale vragenlijst brengt je terug naar je kindertijd (4-12 jaar). Dat is echt leuk én leerzaam. Je favoriete speelgoed en spelletjes van toen zeggen alles over je KernTalenten van nu.
Een kind wordt niet muzikaal door op een viool te spelen, maar speelt graag op een viool omdat het al muzikaal is!

En wat kun je ermee?
Met jouw input ga ik uitgebreid aan de slag. Als jij je KernTalenten eenmaal kent, maak je bewustere keuzes, die écht bij je passen. Of het nu gaat over je beroep, studiekeuze of het aanbod van een baan: de beste keuze is die, waar je al je sterke KernTalenten kunt inzetten.

Investeren in jezelf was nog nooit zo voordelig.
Ik ben super enthousiast over de KernTalenten-methode. Daarom krijgen nog 2 mensen die vóór 15 oktober a.s. reageren een korting van 200 euro op een complete analyse. Kost je dus geen 895, maar slechts 695 euro (excl. BTW).
De beste investering ooit in je toekomst!

Bel (0653549349) of e-mail me als je meer wilt weten!

One Response to "Als kind speelde ik graag viool. Wat zegt dat over mijn KernTalenten van nu? En… wat kan ik ermee?"
  1. Erik Willemsen schreef:

    Een geweldig uitgangspunt. Het speelgoed en de spelletjes van toen. Dit blog lezende kreeg ik het e.e.a. weer helder op mijn netvlies en realiseerde ik mij dat “het speelgoed en de spelletjes” in feite nooit mijn brein hebben verlaten. Wat dit allemaal betekent en hoe het mijn leven heeft beinvloedt (hoop dat ik mij goed uitdruk) zal ik Hans zeer binnenkort voorleggen. Hans kennende wordt dit wederom een ontzettend mooi en treffend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *