Blog: ervaringen in de praktijk

Wat je als kind graag deed, is bepalend voor je talenten van nu. Ken jij je KernTalenten? En wat doe je ermee?

Posted · Add Comment

01-Nieuwsbrief-01--webKernTalenten zijn je natuurlijke aanleg, je persoonlijke set van sterke en minder sterke eigenschappen. Ze bepalen meteen ook de mogelijkheden waarover je beschikt: je originele potentieel, je aangeboren sterktes en zwaktes. Samen vormen ze de ‘blauwdruk’ van je persoonlijkheid.

Hoe ontdek je je KernTalenten?
Een eenvoudige en uitvoerige (digitale) vragenlijst brengt je terug naar je kindertijd (4-12 jaar). Leuk en leerzaam! Je favoriete speelgoed en spelletjes van toen zeggen alles over je KernTalenten. Een kind wordt niet creatief door met Lego te spelen, maar speelt graag met Lego omdat het al creatief is!

En wat kun je ermee?
Als je je KernTalenten (er zijn er 23!) kent, maak je bewustere keuzes die écht bij je passen. Of het nu gaat over je beroep, studiekeuze of het aanbod van een baan: de beste keuze is die, waar je al je sterke KernTalenten kunt inzetten. Denk daar maar eens over na!

Enne, wat kost dat dan zo’n KernTalenten-analyse?
Veel belangrijker is wat het je oplevert; dat is onbetaalbaar. Maar goed, ik snap je vraag. Als gecertificeerd KernTalenten-analist reken ik normaal voor een complete analyse 895 euro (excl. BTW). Wat dat allemaal inhoudt en oplevert, lees je op mijn website.

Kom, investeer in jezelf en profiteer van 200 euro voordeel!
Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik ben echt super enthousiast over de KernTalenten-methode. Daarom bied ik de eerste 5 mensen die reageren vóór 15 oktober a.s. een korting van 200 euro op een complete analyse. Je betaalt dus 695 euro (excl. BTW). De beste investering ooit in je toekomst.

Bel (0653549349) of e-mail me als je meer wilt weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *